Femke Pasquino-de Harde's fondsenwervingspagina

About my fundraiser

PWN Egmond Halve/Kwart Marathon 2013,

ALLE BEE(S)TJES HELPEN!
Met Stichitng Verhuisdieren ga ik de strijd aan met asielplaatsing in dierenhandel via internet. Dit doen we door dieren via een datingsite dieren te matchen met een geschikt baasje.
Huisdieren die op zoek zijn naar een nieuw baasje kunnen via Verhuisdieren.nl op een veilige, verantwoorde manier gematcht worden met een baasje dat echt bij ze past.

Voordelen van Verhuisdieren.nl
• Er worden alleen contactgegevens uitgewisseld bij een match
• Er kan niet op ras gezocht worden (om handel te voorkomen)
• Impulsieve beslissingen worden voorkomen door aanmaken van profiel

Om ervoor te zorgen dat Verhuisdieren.nl haar werkzaamheden kan voortzetten en om nog veel meer dieren te behoeden van het asiel of de gevaren van handelsites heeft de stichting hard geld nodig.

Ik zou het heel erg waarderen als je mij zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Stichting Verhuisdieren.nl en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Dank voor je hulp!
Femke Pasquino-de Harde

News (0)

Donations ()

Make the first
Stichting Verhuisdieren.nl
De eerste datingsite voor mens en dier! Verhuisdieren.nl matcht huisdieren die een nieuw baasje zoeken met mensen die opzoek zijn naar een huisdier. Via de online matchingmodule kunnen huisdieren op een verantwoorde manier een nieuw baasje vinden zonder asielplaatsing. Er worden alleen contactgegevens uitgewisseld bij een match. Er kan niet op ras gezocht worden om handel te voorkomen.