Wieteke Sevenhuijsen' s fondsenwervingspagina

Raised

About my fundraiser

PWN Egmond Halve/Kwart Marathon 2013,

Ik vind dat Stichting Verhuisdieren.nl heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Stichting Verhuisdieren.nl en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Hartelijk dank voor uw hulp!

Groetjes,
Wieteke

News (0)

Donations ()

Make the first
Stichting Verhuisdieren.nl
De eerste datingsite voor mens en dier! Verhuisdieren.nl matcht huisdieren die een nieuw baasje zoeken met mensen die opzoek zijn naar een huisdier. Via de online matchingmodule kunnen huisdieren op een verantwoorde manier een nieuw baasje vinden zonder asielplaatsing. Er worden alleen contactgegevens uitgewisseld bij een match. Er kan niet op ras gezocht worden om handel te voorkomen.